lördag 26 juli 2008

Täby galopp



Har spenderat en hel dag på Täby galopp! Inte för att titta på hästar som springer det fortaste de kan utan för att sälja gammalt skräp från källaren. Varje lördag och söndag under sommaren är det bakluckeloppis på Täby galopp. Då är det bara att stuva bilen full med saker och åka dit. För 100:- får man en plats på en stor parkering och sedan är det bara att börja sälja.


I dag var det ca 80 grader varm och väldigt lite köpare men desto fler säljare. Vi svettades och log under fem timmar och åkte hem med en nästan lika full bil men 900:- rikare. Många roliga, spännande och kufiska människor mötte vi. Ibland undrar man om man kommer ifrån samma planet men det är otroligt lärorik att se så många olika stilar, olika sätt och olika kroppshyddor. Vi träffade solstingsmannen, leopardkvinnan, spanjoren i hatt, fisfina damen från djursholm mfl. Det var kul och vi försöker nog en gång till när det inte är fullt så varmt.

I morgon blir det västkusten! Härligt! Hoppas vädret håller i sig för vi ska bara sola, bada, läsa och äta gott! Det är väl det som kallas riktig semester!




Inga kommentarer: