söndag 3 januari 2010

Granen står så grön och grann i stugan

Fast nu har den börjar barra så den åker snart ut. Den är inte så vacker i år för den har lite osymetrisk form, inte alls som en julgran ska se ut.

I morgon börjar jag jobba. Det känns för tidigt om jag ska vara ärlig. Några dagar till hade suttit fint. Det ska dock bli kul att träffa vår nye chef och få börja jobba med honom.



I går var mamma, Malin och Karl här och fikade. Det är kul när nästan alla är på plats. Martin och Elin har ju varit magsjuka så de fick inte komma. Malin hade läst på vårdguiden att man måste vara frisk i minst 48 timmar innan man börjar umgås med folk igen för annars smittar man så det blev kalla handen till dem.


Karl, Malin och Maya


Mamma ser bra liten ut. Tror faktiskt att hon har krympt. Hon hör ju lite illa också, fast själv menar hon att det är vi som mumlar. Malin berättade lite historier om sitt jobb på Vasa. Hur folk hela tiden vill ha rabatt. Hon sa:
-Det kom en hel familj från Italien där alla hade pressleg. Även mormor och barnen! För som press får man ju komma in gratis. Då säger mamma:
-Varför får präster komma in gratis?
Haha ibland blir det kul men för det mesta blir hon sittande utan att kunna delta i diskussionen. Både Malin, Karl och Maya pratar ju ganska fort och Karl dessutom på dialekt så hon hänger inte riktigt med och det är synd tycker jag.

Kallt har det varit de senaste dagarna. I går mellan -10 och -15. Burr! Inte kul att gå ut med hunden men hon är snabb. Och det är otroligt vackert ute!

Den 28:e var ju jag och några kolleger och firade Ulla som fyllde 60 år. Det var Gunilla (alias Luckan) och Siw. Vi hade trevligt och här är lite bildbevis.



2 kommentarer:

ulrica sa...

HAHA snygg gran ;)

Inger sa...

Den granen måst ha haft en tuff uppväxt. hehehe
Men rackarns va fräch lägenheten är blir mer o mer förtjust :)