söndag 30 augusti 2009

Tjejmilen 2009


Innan start! Vi ser inte alls tokiga ut!

Tänk att jag klarade det! Kajsa och jag startade i startgrupp 9! Sista gruppen där man får promenera, ha stavar och barnvagn. A-Z hade nästan gått i mål innan vi ens hade startat men vi var på gott humör och satte igång. Vi betade av kilometer efter kilometer!

8 kilometer gjorda!


Bra tempo gjorde att vi gick förbi flera ur startgrupp 8. I mål efter 1 timme och 50 minuter! Vi var nöjda och fick vår efterlängtade ostkaka!

Målgång!


Dagen började med att jag plockade upp Kajsa och sedan Helena och hennes sambo Daniel. Höll aldrig på att hitta en parkeringsplats. Det var bilar och kvinnor överallt och jag körde mot rött! Till slut hade vi parkerat och nu var det dags att hitta ANi som hade våra nummerlappar. Efter en stund hittade vi ANi. Då hade hon tappat bort våra nummerlappar! Kajsa såg det som ett tecken på att vi inte borde genomföra loppet. ANi hittade till slut våra nummerlappar och nu fanns det ingen återvändo. På min stod 28958 Anna-Lena Jed. Jed! Men hallå! Kajsa tyckte var kul och kallade mig jeddan! (eller var det gäddan?)


Känner mig nöjd med min insats och har beslutat mig för att nästa år blir det startgrupp 8! Här gäller det att avancera! Medalj fick vi alla!

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Ja du, götapetter så snygga vi var! :P

Får jag sno med mig bilden till min blogg?

ulrica sa...

hihi jed!

Jed sa...

Ja Kajsa sno på du! Snyggare har man väl aldrig varit. Det ser ut som ditt hår är mitt! Coolt!

Ja Ulrica så kul är det inte! ;)

ulrica sa...

jo faktiskt! ;)

Inger sa...

Va fina ni var o nog såg ni lite "tokut" ut, men faktum med det vädret o så fina flickor skulle nog undertecknad kunna tänka sig en mils promenad i storstan.
Men Jed hallå...

Gunilla sa...

Bra kämpat!
Ja detta är stort, så stort att händelsen förtjänar en blänkare på www.igelstaviken.se

Läs under rubriken Med glädje. HEPP!

Linda sa...

Härligt med Tjejmilen!
Har vart så himla sugen att springa i snart 2år, men anmälan har alrig gjorts tyvärr, men nästa år kanske.. Då ska jag få med mig några och anmälan SKA in..:)
Synd att efternamnet fick en fel bokstav..

Men jag sprang/gick vårruset med jobbet ialla fall:)

Hoppas allt är bra med dig, nu när vardagsrutiner verkligen har kommit igång:) och tyvärr även förkylnings och influensa tider oxå:(

Ha det jätte bra!!
Ta hand om dig!
kramen