söndag 9 augusti 2009

Sista helgen

Jaha, då var det sista helgen innan man börjar jobba igen. Vädret har ju varit helt otroligt de senaste dagarna, sommar igen! Har varit och badat nästan varje dag, men i går lördag spenderade jag och hunden nästa hela dagen på balkongen. Frukost, lunch och eftermiddagsfika. Vi rörde oss inte en tum förrutom hunden som gömde sig i skuggan emellanåt.

Middagen blev tillsammans med Malin och Karl, vi grillade. Sedan drog jag ner till stan och träffade L och vi tog en öl och snackade lite skit. Som vanligt roligt när vi ses.

I dag har vi firat Malins 24-årsdag! Tänk att tiden ändå går så fort. Den 8 aug 1985 var jag och A på IKEA och köpte det sista till bebisen. Jag hade då gått 10 dagar över tiden och var rätt less och tjock. Vid 00.30 vaknade jag av att jag hade värkar. Jag ringde förlossningen och de sa: Ta det lugnt hemma några timmar till. Okej, la mig och läste. 01.00 kände jag paniken komma krypande och ringde igen. Hur ofta kommer sammandragningarna? Var femte minut! Okej kom hit! 02.20 var hon född så det gick rätt fort kan man väl säga. Och allt detta är 24 år sedan. WoW!


Sånt kan man fundera över när man sitter på balkongen och ingen är hemma och stör! I morgon blir det jobbet!

3 kommentarer:

gll sa...

Japp, vi ses!!!

Anonym sa...

Vilken balkong o utsikten grönt o vatten, där skulle till o med jag kunna bo, så fint...
Kram Inger

Anna-Lena sa...

Tack Inger! Jo det är fint! Du får komma ner och hälsa på!