lördag 29 augusti 2009

Helg vecka 35

Efter en rätt tuff vecka (psykiskt) så är det underbart när helgen kommer. Började fredagkvällen med bio tillsammans med Pia: Beck I stormens öga! http://www.sf.se/filmer/film/77081680/Beck---I-stormens-oega

Riktigt bra och som vanligt är det en njutning att se Mikael Persbrant!

Idag blev det en sväng till landet. Där var det dags att skörda både frukt, lök, potatis och blommor. Känner mig alltid så ljuvligt lantlig när jag kliver runt med min korg på armen och plockar päron, äpplen, plommon och blommor. Potatisen och löken behöver jag ju bara hämta i källaren under mitt hus (spindlarnas högborg) så det är inte riktigt lika mysigt, men att gå bort till hönshuset och få färska ägg är ju rätt okej för en citytjej som mig.


I morgon blir det tjejmilen! Funderar på hur det kom sig att jag anmälde mig? Galenskap, förvirring eller helt enkelt .......nej jag vet faktiskt inte. Känns långt även om jag bara ska gå med Kajsa. Oj oj undrar om vi inte skulle ha lånat en rullstol av OP då hade vi kunnat köra varandra vissa sträckor! Ja, ja jag återkommer med en rapportering från loppet i morgonkväll!

4 kommentarer:

ulrica sa...

lite initiativ till att få ändring och bli lite hurtigare kanske var det som låg bakom anmälan? precis som friskis. helt plötsligt har anna-lena fått ulrica att känna sig lat och slö :P, vad hände? ;)

Inger sa...

äntligen ett nytt inlägg, började nästan bli orolig.
Tror det ligger dåliga vibbar över hela landet, jag har mått pyton också.
Fler som klagar över ett grått sinnelag.
Men blev varm över din korg, den är mer värd än en Diorpåse i längden...Kram

Gunilla sa...

Ja jag säger också äntligen! Och jag säger också vidare som din vän Inger - grått sinnelag...jo jo! Känns ju bekant.

Jasså Persbrant...men då skulle du kanske också ha haft en biljett till Godot? Så dumt!

Tjejmilen....jag önskar er båda en god promenad!

Jag såg dig inte i gröngräset på Tv i dag. Hi hi hi.

Anna-Lena sa...

Ja Ulrica! Du är lat och slö! Inte alls lika hurtig som en medelålders kvinna som mig!

Ja Inger! Ibland så liksom samlar sig allt grått elände runt en och det är svårt att orka. Men ute i stugan får man ny energi!

Ja Gunilla! Jag borde gå med på Godot men nu är det väl kört med biljetterna. Jag får skylla mig själv som inte har hojtat till.